Hem
Rådgivning
Utbildning
Utbildning
Föreläsningar
Föreläsning
Produktion
Produktion
Om Paula Hammerskog
Om Paula Hammerskog
Utgivna böcker
Utgivna böcker
Referenser
Referenser
Referenser
Kontakt
Paulas Byrå  
Några omdömen om Paulas Byrå  
 

"Du som anlitat Paula förut, vet att du får en konsult fylld av energi, vars förmåga att konkretisera och exemplifiera även de svåraste sammanhang bidrar till att ge ditt företag en ovärderlig verktygslåda. Hennes kombination av att vara jordnära, djupt kunnig inom sitt område samt helt trygg i sin föreläsarroll, ger er den säkerhet ni behöver i skarpa kommunikationslägen."
Marknadschef efter en tvåtimmarsföreläsning om kriskommunikation

"Paula is earth, wind and fire. Weird? Let me explain. Earth is to manifest that she is always firmly linked to reality and that she stands steady on firm ground. Wind is the effect Paula has in any room. She is like a hurricane of energy - in a very positive way. And fire is the passion that is her trademark. I have never met anybody with such an amazing ability to make your problem her passion. Paula is an astonishing professional and a great personality. She is always my first choice in PR, crisis management and coaching."
Joakim Jardenberg, Founder and CEO Mindpark

"Paula har fullt ut begripit moderatorns roll! Som arrangör och talare kände jag mig trygg och inspirerad rakt igenom hela arrangemanget. Tack!."
Cecilia Ehrenborg Williams, affärsområdeschef Svanen efter ett seminarium om subsitutioner inom sjukvården

"Det finns många som är duktiga att ge råd inom kommunikation, som kan verktygen och som har ett stort nätverk. Det som skiljer ur de allra bästa är de som verkligen lyckas med att skapa just den där lösningen som utifrån givna förutsättningar skapar mest nytta och värde för kunden. Att inte bara planera för och genomföra vad som förväntas, utan som också kan skapa det där lilla extra som gör att man står bättre rustad både före och efter den där uppkomna situationen. Paula gör det där lilla extra och ger sig inte förrän allt verkligen är på plats. Paula är en som alltid levererar. Det skapar trygghet och det ger också ett långt samarbete.
Vi har drivit vårt evenemang under 17 år och vi har samarbetat med Paula under 10 år. Kontinuitet skapar en bra plattform även för utveckling och i den har Paula en viktig roll för oss; hur vi som Sveriges största evenemang kan fortsatt locka i snitt 300.000 gäster till Kungsan varje år. Paula är ansvarig för att producera vår årliga bilaga och för våra medierelationer. Det är ett praktiskt hantverk som hon hanterar lika bra som de mer långsiktiga och strategiska frågorna som även vi har. Vi ser fram emot 10 nya år tillsammans."
Anders Sewerin, Delägare och stiftare av Smaka På Stockholm / Restaurangernas Dag

Ibland känner man sig helt utmattad. Alla krav från ledningen, pressen som ständigt ringer och vill veta mer, medarbetare som gärna vill men vet inte hur man ska göra. I sådana situationer brukar jag lyfta på luren till Paula. Hon är en fixare, en av de få människor jag känner som kan dra de där kommunikationsmodellerna på ett sätt att alla faktiskt förstår dem men även en begåvad praktiker. Genom hennes medieträningar har hon lyft hela personalen och gett dem ett starkt självförtroende och tillit till dem själva. "Vi fixar det!" Och är inte det egentligen meningen med kurser?"
Nancy Holm, PR- och kommunikationschef, SIS Miljömärkning

"Vi har anlitat Paula till vår kundtidning Fläkten nu sedan 2005, tidningen kommer ut 2 ggr per år så det blir 8 tidningar totalt. Samarbetet har fungerat smärtfritt under alla dessa år och den kraft och energi Paula besitter vid våra startmöten vi har varje gång är givande att delta i. När sedan planen för innehåll är beslutat så väntar inte resultatet på sig. Paula har dessutom ett betydande kontaktnät som ger oss ett värdefullt tillskott i den ganska snäva branch som vi ändå jobbar i. "Ingenting är omöjligt" och "låt oss testa om det ger något" är självklara utryck som Paula gärna förmedlar."
Ingemar Jacobsson, Marknadschef, Fläkt Woods AB

”Den här eftermiddagen var kanon! Oavsett om jag någonsin kommer behöva uttala mig för media eller inte så lärde jag mig enormt mycket som ger en förståelse för media och även för svårigheten att hantera en intervjusituation. Paula var väldigt tydlig och inspirerande. Med några små enkla frågor insåg jag ju snabbt även mina egna kunskapsluckor. Helt klart en av de bästa utbildningar jag fått delta i!”
”Tack Nancy för att du ordnade detta!”
Elin Svensson, Håll Sverige Rent
(mail till kommunikationschefen som arrangerade föreläsningen)

”Paula kan skapa en situation och känsla som gör att det känns som skarpt läge.
Det gör att man har verklig nytta av träningen när det väl gäller.“
Lars Backhans, Business & Marketing Manager, Microsoft

”Jag tänkte säga att den föreläsning du gjorde hos oss träffade på pricken rätt.
Den slutsatsen har många dragit i efterhand. Jag tror att förklaringen är att var och en som lyssnade väldigt lätt kunde relatera sina egna känslor och reaktioner till vad du berättade. Från teorin kring krisens olika faser till analysen av oss från den 7 oktober och framåt. Mötet med ledningen veckan efter blev betydligt mer konstruktivt än vad den nog föreställt sig. Och jag har vid flera tillfällen hört medarbetare som kopplat tillbaka till konferensdagen som en vändpunkt i processen, även om mycket fortfarande ser mörkt ut med förestående troliga varsel osv.”
En lokal chef i ett storföretag som mitt i en intern kris anlitade Paula Hammerskog som föreläsare om krisens mekanismer

"Jag har anlitat Paula Hammerskog för att föreläsa om kris och krishantering inför mellanchefer i näringsliv och offentlig förvaltning. Hon la sig på exakt rätt nivå och var en levande och underhållande presentatör. Det jag särskilt uppskattade var att hennes egna erfarenheter som krishanterare gav hennes upplägg sådan tyngd och trovärdighet."
Cecilia af Jochnick, projektledare Resurscentrum för kvinnor i Skaraborg

"På tal om det ska jag intervjuas av tidningen Arbetsmarknad i veckan. Och
så pratade jag med en journalist på DN idag – jag blev INSPIRERAD!"
Susanne Christenson, regionchef AcadeMedia Eductus efter en mediaträning


 
Media, kommunikation & Krishantering